Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Kdy NXT Nextcoin vznikl?  (Read 31 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pavelko

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
Kdy NXT Nextcoin vznikl?
« on: December 07, 2013, 10:55:23 PM »
Kdo přišel s myšlenkou vytvořit měnu Nextcoin a co ho k tomu vedlo? Byly to nedostatky stávajících kybernetických měn jako je Bitcoin? Podařilo se všechny nedostatky vyřešit? A jak dlouho tato měna existuje -- jsou to týdny, měsíce, či rok? Je v tuto chvíli již celá miliarda (1 000 000 000) mincí v oběhu, nebo je nějaká část mimo oběh?

Vím, že mám hodně otázek, ale jsem hodně zvědavý. Prosím, pochopte mě. Děkuji.

A mám ještě další otázky. V současné době již existuje celá řada kypernetických měn, dokonce bych řekl, že je jich spousta. Minulý měsíc v listopadu zaznamenaly všechny kybernetické měny prudký růst své hodnoty, mě by zajímalo, čím to bylo způsobeno, pokud se to ví. Z mého doposavadního života nejsem zvyklí na to, aby něco během jediného měsíce znásobilo svou hodnotu... Mohlo by se stát, že tak jako během listopadu v jediném měsíci mnoho kybernetických měn znásobilo svou hodnotu, aby teď zase prudce spadly? Mám z tohoto obavy a proto s nákupem jakýchkoliv kybernetických měn budu zatím vyčkávat.   

Když pohlédnu na nejstarší kybernetickou měnu Bitcoin, tak vidím nedostatky. Nelíbí se mi, že když si na svůj počítač nainstaluji bitcoinovou peněženku, tak se mi do počítače stáhne mnoho gigabajtů dat o všech bitcoinových transakcích.
Myslím si, že v budoucnu může měnu Bitcoin používat 100 x více lidí, než dnes, což bude znamenat současné množství dat x 100. A už současné množství dat je hodně velké.
Chci se tedy zeptat, jestli tento problém nějakým způsobem vyřešila měna Nextcoin?
Evropa má 700 000 000 obyvatel. Představte si, že v budoucnu (a já tomu věřím) budou měnu Nextcoin používat všichni Evropané. A každý Evropan provede každý den nejméně jednu transakci. Je na něco takového měna Nextcoin připravena? Zvládne to?

Offline salsacz

• Moderator
  • Fresh Nxter
    • View Profile
Re: Kdy NXT Nextcoin vznikl?
« Reply #1 on: December 07, 2013, 11:05:40 PM »
pár týdnů

máme miliardu

narostlo to zvýšeným zájmem těch, kteří na tom chtějí zbohatnout a kvůli Číňanům

Nextcoin to docela řeší, když vlastně stačí jen zadat heslo a nic ani neinstalovat, časem..

NXT se dost vyvíjí, což je super...
NXT: 15003961341330858247