Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Příjem NXT  (Read 275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Breta

• Nxter
  • **
    • View Profile
Příjem NXT
« on: December 28, 2013, 07:58:11 PM »
Pošlete mi prosím nějaké NXT díky.

NXT: 5013546490653248543

Offline ludvik

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
Re: Příjem NXT
« Reply #1 on: December 29, 2013, 11:31:14 AM »
Ahoj panove,
jsem tady novy a taky bych rad vyzkousel jak to vsechno funguje a pripadne siril povedomi o nextcoinech ve svem okoli, chtel bych se tedy zeptat zda by byl nekdo ochotny pro me obetovat par desitek nextcoinu s tim ze bych v budoucnu asi rad i nektere nakoupil, cili taky me zajima jestli je tady nekdo kdo by byl ochotny prodat nextcoiny napr. pres paypal nebo skrill.
Dikdy vsem pripadnym darcum

4119694130115383490

Offline johnyfinger

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: February 03, 2014, 01:01:16 PM »
Ahoj,jak jsem pochopil,snad správně tak pro těžení je třeba mít na učtě nějaké NXT coiny.
Program jsem měl puštěný 3dny v kuse a nic se nepřičítalo-nemám tam nic.
Prosím Vás tedy zda by mi někdo do začátku nějaké nextcoiny neposlal.
Po vydělání bych opět zpět vrátil.
Můje číslo NXT   

7477190033300094941

Všem moc děkuji a zdravím.

Offline Breta

• Nxter
  • **
    • View Profile
« Reply #3 on: February 03, 2014, 02:04:04 PM »

Poslal bych, ale včera mi vybrali účet s 22tis. NXT . Bacha na to jaké máte heslo v klientovi a kdo Vás sleduje.

Offline fiala

• Nxter
  • **
    • View Profile
« Reply #4 on: February 03, 2014, 09:22:44 PM »
to je duvod proc jsem vsech 370000 NXT prodal a dal jsem to jinam.
Chytil jsem to s temer 32x ziskem, takze dobry, ale uz jsem je tam nechtel drzel jak na Dgex nebo v klientovi.

Heslo jsem mel sice 150 znaku vygenerovane ze vseho co najdes na klavesnici, ale i tak tomu neverim, ze jednoho dne nekdo z tech co rozdeluji NXT nemaji pristup ke vsem uctum, pac nikdo nevi jestli vase hesla jsou treba cryptovany MD5 nebo necim podobnym.

A jednoho krasnyho dne to nekdo vybere a bude smitec :-)

Jen chci upozornit, ze nejsem zhrzenej z toho ze jsem je prodal a cena jde nahoru, protoze jsem prodal draz nez je nyni kurz. To jen aby me nekdo neobvinoval, ze ted chci skodit, je to jen muj subjektivni nazor, tak me nekamenujte.

Jinak ja jsem preskocil na DOGE a ze zacatku mi tenhle coin prisel smesnej a ted to vidim jinak a uz drzim slusnej sumu a vse zkopirovano na 3 flashkach, 2x disk a zavreno mimo internet :-) a ted dam DOGE minimalne rok a nevsimnu si ho at si cena dela co chce :-) NXT mi zaplatilo investici do NXT + slusnej vydelek, kterej jsem narval do stavby domu, takze nemam ted co ztratit.
« Last Edit: February 03, 2014, 09:39:26 PM by fiala »

Offline marek3ball

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: February 04, 2014, 10:08:27 PM »
Uz se dnes vi, jak danove resit prevod na koruny?
NXT: 15886577582033042114

Offline fiala

• Nxter
  • **
    • View Profile
« Reply #6 on: February 04, 2014, 10:17:34 PM »
No zatim na to nic u nas neni. Myslim, ze to maji nejak podchyceny v Nemecku.

Ale pokud smenis BTC ci jinou kryptomenu na CZK, tak by si to mel zdanit jako prijem.
Je to stejny jako by ti nekdo dal treba 100000 CZK bez faktury za to ze mu umejes auto a je uz na tobe jestli je priznas nebo ne :-).

Pak tady hrozi treba to, ze kdyz by si zacal na svuj ucet v bance posilat nejake horentni sumy, ktere vybocuji z tvych mesicnich pohybu na uctu, tak to muzou zacit resit co to je za puvod penez. A ve finale do toho muzou zamotat financaky a policajty.

Takze pokud vybouchas nejakou silenou sumu, tak zalozit ucet nekde v danovym raji a od tamtud cerpat prachy a postupne. Vytahnes od tamtud USD a ty uz tady pak zvekslujes ve smenarnach  :-)

Good luck :-)

Offline marek3ball

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #7 on: February 04, 2014, 11:45:29 PM »
Tak nejak jsem si to predstavoval, tahle situace asi jeste par let pretrva. Kdybych chtel neco zdanit, tak je trochu problem, jak se asi spravne oznaci penize dosle z "crypto burzy".

Dalsi financni problem je, kdybych na burzu poslal 100 USD (vydaj) a protocil to na 125 USD, ktery si nasledne poslu na CZK ucet, tak asi tezko budu moct danit jen prijem 25 USD, ale budu muset danit celych 125 USD.

Offline god

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #8 on: February 05, 2014, 11:16:52 AM »
Mělo by se to danit stejně jako třeba akcie. To cos vydělal - to cos investoval = suma ke zdanění. Ale problémy s tím asi budou.
/ já tohle neřeším, dal jsem si závazek, že to na peníze nikdy měnit nebudu :)
No Bank. Just NXT.

Offline fiala

• Nxter
  • **
    • View Profile
« Reply #9 on: February 05, 2014, 12:02:23 PM »
no danit jako akcie ano, ale pokud nakupujes akcie, tak k nim mas nakupni pokyn, ktery dolozis, ze jsi si koupil urcity pocet akcii za ucritou sumu, ktera ti odesla z uctu ke spravci fondu.
Tim mas prokazatelny vydaj a pokud vydelas na prodeji akcii, tak i prokazatelny zisk.

Ale u cryptomeny zadne doklady nejsou :-)

Bude to jeste zajimavy, co se stane za par mesicu, jak s tim jednotlive vlady nalozi.
Ale byli by sami proti sobe to nejak nezvladnout.

Ale pokud by se to muselo danit stejne jako klasicke "penize", tak pak cryptomena ztraci vyznam.

Offline marek3ball

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #10 on: February 05, 2014, 06:01:47 PM »
god: Asi dnes opravdu jediny mozny reseni. Co tam clovek posle, uz nikdy neprevadet na Kc a pripadne prevadet a danit jen vydelky.

fiala: Nevim, proc by melo daneni nejak ovlivnit ty desitky vyhod, co kryptomena prinasi? Pokud se to oficialne zavede do beznyho sveta, tak si ani netroufam odhadnout, kam az kurz behem toho roku vystoupa a tim spis by nemel mit nikdo s danema problem.

Offline fiala

• Nxter
  • **
    • View Profile
« Reply #11 on: February 05, 2014, 07:02:01 PM »
marek3ball:
poloz si otazku na co jsou ted cryptomeny primarne urceny?
na cerny obchod se zbranemi, drogy, atd. atd.

Pak pro spekulanty, kteri nakoupi a budou drzet a doufat, ze to jednou vylitne, coz je nas vetsina :-), ale dle meho zatim zanedbatelne mnozstvi, respektive nikdo nedrzi zadne velke kvantum a jen se kazdej den modli, at to vylitne :-)

Tak a ted pokud dojde k razantimu zasahu do cryptomen, jako dane a hlidani tvych prijmu, pokud to bude bance podezrele, tak z cryptomeny utecou prave ty co to vyuzivali na cerny obchod a tim ta cryptomena zacne upadat a ztracet na kurzu.

ale je to jen domenka, mozna sepletu.

Offline salsacz

• Moderator
  • Senior Nxter
    • View Profile
« Reply #12 on: February 09, 2014, 08:16:51 PM »
zítra se budu po delší době potulovat po Praze, v Národní knihovně mám už nějak moc upomínek a v bývalé práci si konečně vyzvednu stravenky, ale jinak budu mít celkem volno (i na případný prodej nějakých těch Nxtů, pokud (oprávněně) nedůvěřujete BTERu)..
NXT: 15003961341330858247

Offline Jichajd

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #13 on: February 10, 2014, 01:06:07 AM »
Chtěl bych NXT otestovat, prosím pošlete mi nějaký coin.

14910449072072234436

díky