Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: K jádru pudla - o Nxt vědecky  (Read 344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline salsacz

• Moderator
  • Senior Nxter
    • View Profile
K jádru pudla - o Nxt vědecky
« on: January 18, 2014, 04:06:12 AM »
Pokud bychom si chtěli o Nxt popovídat z hlediska perspektivy, možného vývoje, vlivu na dění ve světě, možnostech, které se nabízí v jeho funkcích.
NXT: 15003961341330858247

Offline salsacz

• Moderator
  • Senior Nxter
    • View Profile
Re: K jádru pudla - o Nxt vědecky
« Reply #1 on: January 18, 2014, 04:08:34 AM »
Jsem tak trochu aliasový magnát, tak by mě docela zajímalo, jakou asi tak máme šanci, že se to rozjede a co bychom pro to měli udělat.

Offline god

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: January 18, 2014, 01:10:34 PM »
Vzhledem k tomu, že už i v čr jsou statní instituce oprávněny zabavovat domeny, tak vidím největší potenciál v cenzuře internetu.
Nemám vše načteny, ale vyvijí někdo už nxt browser ? (peněženka, zprávy, anonymita...vše v jednom)
No Bank. Just NXT.

Offline smiles

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: January 20, 2014, 09:34:07 AM »
Vše je dle mého závislé na tom jestli se to rozjede, tak jak má a je od začátku prezentováno.
Do té doby to bude asi bez větších změn. Spíš si myslím, že čím dýl to bude trvat, tím menší (dočasný) zájem o NXT bude - mohlo by to i na chvilku snížit cenu.
Zatím to je vše spíš ve fázi testování a z vygenerování bloku je něco jen při troše štěstí. I proto si myslím, že se hodně zůčastněných drží spíš na burzách nebo jen nakoupili a čekají. Na buze získám víc NXT, než když budu generovat blok, kterýho se stejně nedočkám a to je asi současný největší problém(?) NXT.
Také normálnímu provozu určitě pomůže zprovoznění poolu v klientovi, které je přislíbeno. A je víceméně bez rizika. Skoro nikdo tu nemá tolik NXT aby generoval bloky a určitě je lepší dostat jednou za čas aspoň (všichni) část provize než nikdy (nikdo) nic.
Dokud prostě nezačne normální obchodování s provizema nevidím zlepšení. Jestli je k tomu nějáký aktuální info uvítám aspoň odkaz, protože orientovat se ne těch všech fórech je opravdu občas složitý.

NXT 17692448418677438477

Offline nxtberry

• Established Nxter
    • View Profile
« Reply #4 on: January 20, 2014, 12:45:40 PM »
Jsem tak trochu aliasový magnát, tak by mě docela zajímalo, jakou asi tak máme šanci, že se to rozjede a co bychom pro to měli udělat.
To by mě zrovna zajímalo, pořád se marně snažím přijít na na to co je na těch aliasech tak super, jaký to má opodstatnění a potenciální způsoby použití?
NXT:17025067519851009444
If you think NXT is bad then think again

Offline god

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: January 20, 2014, 12:54:36 PM »
Myslím, že nejlepší pro nxt by bylo, aby následující rok byla cena dost nízko, níž než je ted a dál pokračoval vývoj. Mezitím odpadne dost spekulantů (zároven se utvoři stabilní komunita) a velká část těchle coinů se dostane k lidem, kteří té měně můžou pomoct. Dál je podle mě předěpodobný, že nxt dosáhne stejnýho uspěchu jako btc dřív než za 5 let - bitcoin jen prorazí cestu nxt.
Věříte tomu, že nxt vytvořil Satoshi Nakamoto ?

No Bank. Just NXT.

Offline god

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #6 on: January 20, 2014, 12:56:36 PM »
To by mě zrovna zajímalo, pořád se marně snažím přijít na na to co je na těch aliasech tak super, jaký to má opodstatnění a potenciální způsoby použití?

Co je tak dobrýho na domenách ?
Tady je obrovská výhoda anonymity vlastnictví :)
No Bank. Just NXT.

Offline msviba

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #7 on: January 20, 2014, 01:24:46 PM »
Nxt je podle spousty indicii z nemecka. Na bitcoinu uz hodne vydelal a tak pochybuji o tom, ze by na sebe jeste chtel upozornovat. (za predpokladu, ze je to jedinec)

Offline god

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #8 on: January 20, 2014, 01:27:01 PM »
Nxt je podle spousty indicii z nemecka. Na bitcoinu uz hodne vydelal a tak pochybuji o tom, ze by na sebe jeste chtel upozornovat. (za predpokladu, ze je to jedinec)
Nicméně jako marketing to je dobrý ne ? Pro media skvělej příběh.
No Bank. Just NXT.

Offline msviba

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #9 on: January 20, 2014, 02:33:12 PM »
Nicméně jako marketing to je dobrý ne ? Pro media skvělej příběh.
No tak jestli to beres takhle ... ;). Kdo zacne prvni lhat, tak vyhrava. Beru tedy zpet co jsem napsal. Nextcoin je totiz opravdu ze Satoshiho dilny!

Offline nxtberry

• Established Nxter
    • View Profile
« Reply #10 on: January 20, 2014, 06:07:08 PM »
Co je tak dobrýho na domenách ?
Tady je obrovská výhoda anonymity vlastnictví :)
Tomu rozumím, že je to anonymní. Prostě si zaregistruju za nějaký ten NXT nějaký alias/jméno. Co s tím dál. Asi nemám v tomto směru fantazii, ale tak mě trošku nakopněte. Ještě bych chápal, že to bude třeba alias peněženky, tzn nemusím psát čísla, ale dám prostě název. Co dál?

Offline god

• Fresh Nxter
  • *
    • View Profile
« Reply #11 on: January 20, 2014, 06:47:57 PM »
Tak budeš tam mít třeba eshop někdy :)Nebo pirátsky filmy ....
No Bank. Just NXT.

Offline salsacz

• Moderator
  • Senior Nxter
    • View Profile
« Reply #12 on: January 20, 2014, 11:32:18 PM »
má to být gateway k celému decentralizovanému internetu

Offline nxtberry

• Established Nxter
    • View Profile
« Reply #13 on: January 21, 2014, 01:05:22 AM »
má to být gateway k celému decentralizovanému internetu
Tak to není skromný cíl. Jsem zvědavej jak se vývojáři vypořádají s projekty typu dencentralizované úložiště apod.

Offline salsacz

• Moderator
  • Senior Nxter
    • View Profile
« Reply #14 on: January 21, 2014, 02:57:16 AM »
Nxt má být spojením reálnýho světa s počítačovou sítí, které nelze nijak blokovat nebo cenzurovat. Od smsek, přes facebook, po hraní her, tvorbu kryptoměn, směnárnou kryptoměn i směnárnou komodit, hostingem torrentů i tajných marketů, vše nezničitelné, nezakazovatelné. Proto se tomu taky neříká Nxtcoin